RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Журналіст розказав про річні витрати нардепа Рибалки на відпочинок

Народний депутат Сергій Рибалка витратив на відпочинок в 2018-м більше, ніж заробила вся його сім'я за цілий рік.

До такого висновку дійшов журналіст-розслідувач на своїй сторінці в Facebook, додаючи, що згідно з декларацією нардепа, його доходи склали майже 3,9 млн грн, тоді як витрати на люксові курорти молі скласти - 4,2 млн грн.

Судячи з витрат Сергія Рибалки, народний депутат копіює стиль життя зірок шоу-бізнесу, купуючи квитки на літак за 50 тисяч гривень і вибираючи модні п'ятизіркові курорти, вважає журналіст.

"У той час, коли проходять засідання парламентського комітету, Сергій Рибалка або затоварюється в Парижі, або розсікає на лижах в Буковелі, або загоряє в Дубаї. А час, який відведений депутатам для роботи з виборцями, Рибалка проводить на пляжах Балі і на танцях в клубах Ібіци. Непогано шикують виборці, якщо Рибалці доводиться вести депутатський прийом на таких курортах", - пише Воронков.

Журналіст висуває версію, що Рибалка може приховувати нелегальні доходи.

"Саме зараз Служба безпеки України веде розслідування фактів легалізації (відмивання) Рибалкою С.В. доходів, одержаних злочинним шляхом в результаті діяльності сімейної компанії "Снек Експорт", - пише розслідувач.

Дмитро Воронков прикріпив до свого посту документальні підтвердження витрат Рибалки і повідомив, що написав заяву про злочин в НАБУ з проханням відкрити кримінальне провадження і перевірити зазначену інформацію.