RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Скандал навколо топ-чиновника РНБО: журналіст зробив важливе уточнення

Луганський журналіст Сергій Іванов назвав фейковими звинувачення проти призначеного президентом заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони Олексія Данилова, який раніше був мером Луганська.

Про це Іванов написав на власній сторінці у Facebook.

"Можливо я б не звернув на це увагу, якби Семен (Кабакаєв, - Ред.) не додавав до своєї розповіді очевидні фейки, які дуже просто спростувати, зокрема про членство Данилова в ПР (серйозно бл*ть?) про дружні стосунки з Єфремовим (який двічі вибивав його з посади за допомогою СБУ та мусорів), про зв‘язки з донбаським криміналітетом (який штурмував у 2004-му штаб "Нашої України", яким керував Данилов)", - йдеться у пості.

Серед іншого, Іванов, який, до речі, з 1998 по 2008 працював на прокурорсько-слідчих посадах в органах прокуратури Луганської області, називає Данилова "найефективнішим" мером Луганска.

"Я не "сіль землі" і в принципі не вмію хвалити політиків, але насправді Данилов був найпатріотичнішим, найпопулярнішим і найефективнішим мером Луганська, який зробив купу корисних речей для міста. До речі, губернатором він був теж нормальним попри шалений тиск єфремовського клану", - написав він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Кабакаєв спрогнозував розпад Росії через Україну.