RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Збирався брати Луганськ: мережа вибухнула через героїзм Зеленського

Президент України Володимир Зеленський в ході свого візиту на лінію розмежування в Луганській області мав намір піти пішки до Луганська, але його зупинили помічники.

Про це розповів в ефірі політичного шоу "Право на владу" глава МЗС України Вадим Пристайко.

Міністр уточнив, що глава держави по прибуттю в Станицю Луганську заявив, що "це все моя, українська земля", після чого спробував перетнути лінію розмежування. Від одиночного походу на окуповану територію у 26 кілометрів до Луганська його довелося відговорювати помічникам.

"Нам довелося його (президента Володимира Зеленського - "Апостроф"), чесно кажучи, тримати за руку, щоб він не дійшов до самого Луганська", - зазначив Пристайко.

У мережі користувачі патріотичний порив глави держави сприйняли критично, і закликали його помічників у наступний раз його за руки не тримати. Окремі, більш "серйозні" коментатори розкритикували главу МЗС за безглуздий піар.

Як повідомляв "Апостроф", раніше президент Володимир Зеленський представив свою версію, чому в підписанні Україною у Мінську "формули Штайнмайера" щодо врегулювання на Донбасі ознак "зради" немає.