RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Займуться податками і званнями в ЗСУ: онлайн трансляція засідання Ради 19 грудня

У четвер, 19 грудня, Верховна Рада розгляне ряд важливих питань, які стосуватимуться податків, звань ЗСУ, грального бізнесу і видобутку бурштину.

"Апостроф" буде вести онлайн трансляцію засідання.

Зокрема, депутати збираються внести зміни до деяких законодавчих актів, що стосуються військових звань в ЗСУ. Закон передбачає встановлення нових назв військових звань вищого офіцерського складу відповідно до військових звань, прийнятими в провідних країнах-членах НАТО і внесення відповідних змін до статуту ЗСУ.

Також депутати розглянуть в першому читанні законопроект, який передбачає державне регулювання діяльності в сфері організації та проведення азартних ігор, а також два проекти щодо видобутку бурштину. Зокрема, на розгляд заявлено проект легалізації видобутку бурштину.

Крім цього, може бути введено реєстр педофілів, а от створення інформаційної системи трансплантації своїм рішенням депутати можуть відкласти до 2021 року.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, скільки українці в 2019 році заплатили за роботу нардепам і всій Верховній Раді.