RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Нову спробу Ради легалізувати гральний бізнес можна очікувати не раніше середини січня - експерт

Законопроект про легалізацію грального бізнесу, який був 19 грудня провалений депутатами Верховної Ради, знову може бути винесено в зал не раніше середини січня.

Такий прогноз у коментарі "Апострофу" дала експерт в сфері регулювання грального бізнесу Зоряна Топорецька.

"За регламентом законопроект про легалізацію був вчора (19 грудня, - ред.) Спрямований на повторне друге читання. Це означає, що у народних депутатів є 10 днів для внесення пропозицій. Це можуть бути концептуальні зауваження до основного тексту документа. З огляду на вихідні, я припускаю, що ці пропозиції будуть надходити приблизно до 2 січня. Після цього в Комітеті ВР повинна зібратися робоча група, або підкомітет, розглянути всі ці пропозиції, напрацювати новий текст і винести його на Комітет. Цього можна очікувати в районі 12-15 січня, в залежності від того, скільки буде пропозицій від депутатів. І вже після цього Комітет внесе в Раду новий текст законопроекту", - спрогнозувала Зоряна Топорецька.

Як повідомляв "Апостроф", 19 грудня у Верховній Раді провалили голосування за законопроект 2285-д про легалізацію та державне регулюванн яазартних ігор, який був складений при співпраці з Офісом президента України. За проект віддали голоси лише 213 народних депутатів.