Прем'єр потрапив в скандал через розмови про Зеленського з главами НБУ та Мінфіну: аудіо

Після гучної відставки російського уряду на чолі з Дмитром Медведєвим прем'єр-міністр України Олексій Гончарук потрапив в скандал через аудіозаписи розмови, які компрометують главу українського уряду як людину мало обізнану в економіці.

Записи розмов людей, чиї голоси надзвичайно схожі на голоси прем'єра Олексія Гончарука, заступника глави Нацбанку Катерини Рожкової і міністра фінансів Оксани Маркаровой, були опубліковані на YuoTube.

"Історія як Олексій Гончарук, Оксана Маркарова, Яків Смолій, Катерина Рожкова, Юлія Ковалів збиралися на нараду до "тупого президента" Зеленського", - підписано ролик з цими записами, який супроводжують титри з розшифровкою.

Обговорюючи курс долара в Україні і економічні питання перед зустріччю з президентом Володимиром Зеленським, глава Кабміну Олексій Гончарук каже про те, що він погано розбирається в економіці.


За інформацією джерел zn.ua в керівництві фракції "Слуга народу", опублікований запис - перша з 14 частин, які будуть з'являтися в мережі. Запис невипадково з'явився незадовго до засідання фракції для так званого неформального звіту, з його допомогою нібито намагаються обгрунтувати недовіру діючому уряду.

Пізніше в мережу злили другий аудіозапис з Гончаруком.

Як повідомляв "Апостроф", через скандал із зарплатами топ-посадовців 15 січня прем'єр-міністра Олексія Гончарука очікували на засіданні фракції "Слуги народу".