RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Збагачують спекулянтів: Тимошенко розповіла про вплив фінансових груп на владу в Україні

У керівництві України є ставленики глобальних фінансових корпорацій, які діють всупереч очікуванням людей та національним інтересам, і владі потрібно негайно звернути на це увагу і змінити стратегічний курс.

Про це голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила в ефірі програми "Свобода слова".

"Ми рухаємося до абсолютного впливу зовнішніх фінансових груп на Україну. Через президента, який має всю повноту влади, можна проводити що завгодно, використовуючи недосвідченість, некомпетентність та нездатність захистити країну від зовнішніх викликів", - обурилася Тимошенко.

Голова "Батьківщини" зауважила, що замість обіцяного президентом закону про народовладдя, влада у турборежимі ухвалює закони, які загрожують національним інтересам, - про скасування переліку стратегічних об’єктів, про фактичну приватизацію ГТС, про розпродаж української сільськогосподарської землі, про легалізацію грального бізнесу і продаж наркотиків.

"Ці закони пишуться не в Україні. Наша слабка влада не орієнтується в тому, що робити. Вона поклалася на зовнішнє управління, на імена, на великі фінансові структури, які працюють з грантовими організаціями, які по суті лобіюють їхні інтереси та впливають на наше життя, висмоктуючи з країни залишки ресурсів", - наголосила Тимошенко.

Лідер "Батьківщини" висловила думку, що Зе-команда, продовжує набирати кредитів під високі відсотки, і таким чином"вимиває з бюджету кошти та вганяє українців у боргове ярмо".

"З травня по грудень 2019-го року в борг знову взяли додатково 218 мільярдів гривень. Це означає, що нас продовжують вганяти в боргову яму, тому що для них це заробіток мільярдів гривень на нашій з вами біді", – застерегла Юлія Тимошенко.

Юлія Тимошенко переконана, що Україні потрібна інша стратегія, спрямована на інтереси людей та розвиток країни, а не на виконання зовнішніх антиукраїнських сценаріїв.

"Глобальні фінансові спекулянти побачили, що ми знаходимося без керма та вітрил, і одразу взяли це під свій "патронат", і тепер вони тягнуть з країни все, що хочуть забрати. Нам потрібно негайно це зупиняти і наводити в країні порядок. Нам потрібна сильна самостійна держава, що працює в інтересах звичайних українців", – наголосила Юлія Тимошенко.