RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Міністр оборони зробив важливе уточнення про смертельний бій на Донбасі

Позиції українських військових після раптового наступу бойовиків на Донбасі у вівторок, 18 лютого, який увінчався серйозним боєм, в результаті чого один український військовий загинув і четверо отримали поранення, залишилися незмінними.

Про це в середу, 19 лютого, повідомив Міністр оборони України Андрій Загороднюк, відповідаючи на питання журналістів в комітетах Верховної Ради України.

"Позиції підрозділів Об’єднаних сил після артилерійських обстрілів та наступальних дій ворога залишилися незмінними. Під час масованого обстрілу з боку противника один зі спостережних постів, який перебуває попереду наших основних бойових позицій, було тимчасово залишено українськими оборонцями. При цьому жодної з бойових позицій втрачено не було", - зазначив він.

Міністр також зазначив, що ЗСУ заздалегідь знали про скупчення ворожої техніки ще до того, як противник почав активні дії.

Як повідомляв "Апостроф", раніше повідомлялося, що під час атаки бойовиків у вівторок, 18 лютого, українські бійці нібито втратили опорний пункт "Баня".