RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Депутата Рады заподозрили в возможном заражении коронавирусом: в сети уже шутят

Народному депутату від "Опозиційною платформи - За життя" Олегу Волошину, який спілкувався з із зараженим коронавірусів французьким сенатором, доведеться пройти спеціальний тест.

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі нардеп Олексій Гончаренко.

"Депутата від ОТЗЖ Волошина відправляють пройти тест, щоб зрозуміти якщо у нього коронавірус. Сьогодні стало відомо, що він контактував з вже хворою на коронавірус французьким сенатором", - написав про свого колегу по парламенту депутат Гончаренко.

Як стало відомо, Олег Волошин в кінці лютого відвідав Францію, де зустрівся з депутатом Національної асамблеї Жаном-Люком Рейтцером. Пізніше виявилося, що французький сенатор вже заразився коронавірусів і зараз знаходиться в реанімації.

З цього приводу в мережі вже будують сміливі припущення про можливе зараження російського президента Путіна.

"Якщо теорія 6 рукостискань вірна, то ОПЗЖ - далі Медведчук - далі його кум ... У України з'являється непоганий шанс...", - пишуть в коментарях.

Не оминув увагою цей випадок колишній глава Офісу президента України, а нині активний користувач соцмереж, Андрій Богдан, який запропонував ввести карантин у всьому урядовому кварталі. Богдан мотивував таку вимогу тим, що контактував з хворим французьким сенатором Олег Волошин, перебував у Верховній Раді в той час, коли там були представники і нового, і старого уряду.

Як повідомляв "Апостроф", в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка оголосили про обмежувальні заходи для відвідування навчального закладу з 10 березня.