RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

Всі новини

Говорили про можливі реформи: Світлична розповіла про розмову із Зеленським

Юлія Світлична спілкувалася з президентом Володимиром Зеленським після свого обрання народним депутатом Верховної Ради України.

Про це зайшла мова в ексклюзивному інтерв'ю народного депутата агентству Інтерфакс-Україна.

Депутат уточнила, що спілкування з главою держави включало ряд важливих для країни питань, серед яких економічний розвиток і проведення стратегічних реформ.

"Говорили про розвиток країни, децентралізацію, розвиток регіонів і можливі економічні реформи", - зазначила Світлична.

Свій діалог з президентом депутат назвала досить професійним.

Нагадаємо, 15 березня Юлія Світлична була офіційно обрана народним депутатом України на проміжних виборах. За неї проголосували 77,55% виборців, які взяли участь в голосуванні в 179 окрузі. В даний округ входять місто Лозова, Зачепилівський, Кегичівський, Красноградський, Лозівський і Сахновщинський райони Харківської області.

Як повідомляв "Апостроф", раніше президент України Володимир Зеленський записав відеозвернення, в якому розповів про етапи зняття карантину в Україні, а також назвав їх можливі дати. За словами Зеленського, новий етап ослаблення карантину торкнеться спортивних змагань, роботи готелів, проведення ЗНО та іншого. Президент закликав українців залишатися вдома і проявити відповідальність в умовах загрози поширення COVID-19, що досі зберігається.