RU  UA  EN

Понеділок, 24 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 червня

23 червня

Всі новини

Розпалили скандал не просто так: хто став головною "ціллю" історії з хабарем на $6 млн

Суспільно-політичний діяч Дмитро Карп впевнений, що скандал з хабаром на 6 мільйонів доларів явно був узгоджений з політиками в США і, зокрема, боляче вдарить по кандидату в президенти США Джо Байдену.

"Це однозначно вдарить по Байдену. Думаю, що все було зроблено саме з цією метою. Найбільше питання, чому в цьому брали участь Ситник і Холодницький, і що змінилося в їх домовленостях на Заході. У будь-якому випадку, це справа знову спливло в ЗМІ дуже голосно, кримінальну справу не закрито, хабар арештовано. Зараз же буде ходити інформація, що справу навколо Злочевського та Хантера Байдена намагалися закрити. Відповідно, можу припустити, що Холодницький з Ситником поміняли свої політичні пріоритети і домовилися з сьогоднішньою адміністрацією республіканців. У будь-якому випадку, вони завдали шкоди демократам і Байдену. З точки зору закону, вони вчинили правильно. Але з точки зору нинішньої ситуації, вони зробили це не просто так", - відзначає він.

За даними Карпа, і Холодницький і Ситник були поставлені на свої посади з натхнення і руками демократичної партії Барака Обами.

"Зокрема цьому сприяв Джордж Кент - сьогоднішній заступник помічника Державного секретаря з питань Європи та Євразії. Ситник і Холодницький завжди працювали в доступному для огляду полі саме демократів. Я вважаю, що демократам зараз було б вигідно якомога менше шуму навколо Хантера Байдена, Burisma і Злочевського", - роз'яснює експерт.

За його словами, на даний момент піднімається питання про закриття справи взагалі.

"І я не розумію - чи це самостійне рішення Злочевського для того, щоб мати можливість повернутися в Україну, або це якась узгоджена позиція перед виборами в США", - уточнив Карп.

Детальніше про гучній справі про хабар на 6 мільйонів доларів, читайте в матеріалі "Апострофа": Ситник і Холодницький нашкодили демократам США і Байдену, і це не просто так - активіст про хабар на $6 млн.