RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

"Без велика на Геліку": Дубинський є злісним порушником ПДР - розслідування Bihus Info

Народний депутат України від "Слуги народу" і кандидат в мери Києва Олександр Дубинський очолив рейтинг народних депутатів порушників ПДР.

Сюжет про це показала авторитетна програма розслідувань Bihus Info.

Також Дубинський виявився в рядах злісних неплатників штрафів за порушення ПДР. Журналісти Bihus Info підтверджують демонстративне зневажливе ставлення Дубинського до системи спостереження МВС за порушниками швидкісного режиму.

"Порушує Дубинський часто і зі смаком. Найчастіше Дубинського можна побачити на зеленому мерседесі" кубику "геленвагені або на чорному тойота лендкрузері", - журналісти Bihus info надали свідчення цих порушень.

"Тойота лендкрузер Дубинського порушує частіше - 9 разів за останній місяць. Тойота Дубинського пре 114, а при такій швидкості Дубинський примудряється ще щось жувати", - на фото фіксації порушення чітко видно обличчя народного депутата Дубинського. Журналісти назвали стиль водіння Дубинського "бидлуватим".

Раніше народний депутат Дубинський організував в центрі столиці зйомки свого передвиборчого відеоролика, в якому він використовує велосипед для пересування у місті. На фотосесію Дубинський приїхав на машині Lexus, яка була припаркована з порушенням ПДР, а поїхав на Mercedes G55 AMG (зелений "кубик"). Дубинський всього кілька хвилин позував на велосипеді. Під час зйомок народний депутат створював аварійні ситуації - від'їжджаючи з місця зйомок на Mercedes G55 AMG ледь не в'їхав у тролейбус з людьми. Це залишилося без уваги правоохоронців.

Пізніше народний депутат підтвердив, що це саме він брав участь у фотосесії на велосипеді: "Вийшов з Лексуса. Покатався на велосипеді. Поїхав на Геліку. Короткий зміст мого дня за версією парахаботиків. Вчіться;)".

Пізніше виявилося, що автомобіль Mercedes-Benz G 55 AMG партійного зеленого кольору не пройшов офіційну перереєстрацію після зміни кольору з чорного на зелений. В цілому у Дубинського і його сім'ї - 17 елітних авто. За останні роки у нього з'явилися 10 машин, серед яких - Porsche 911 Carrera 2006 року, Mercedes SL500 2001 року і Honda S2000 2009р.