RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Верховна Рада проведе ребрендинг до 30-річчя Незалежності України

Заступник Голови Верховної Ради Олена Кондратюк заявила, що до 30-ї річниці незалежності України буде оновлено брендинг Верховної Ради України.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби парламенту.

Повідомляється, що 31 липня на засіданні Робочої групи з підготовки проекту закону про державні символи України за участі представників креативних агенцій обговорено рішення про оновлення брендингу Верховної Ради України з урахуванням досвіду розробки брендів парламенту Великобританії та Європейського парламенту.

"Важливо напрацювати ідеологічну та візуальну частину брендингу. Адже бренд виконує функцію донесення меседжів, що мають бути не з минулого, а з майбутнього. Сам дизайн має бути побудований на ключових змістах", - зазначив Євген Зінгерман, засновник креативної агенції, представляючи концепцію ребредингу.

Народний депутат України Володимир В’ятрович зауважив, що варто проговорити ідеологічну складову. Оскільки будівля парламенту 1939 року не несе правильного посилу для демократичного бренду, а образ радянського минулого.

Як повідомляв "Апостроф", Кабінет Міністрів України прийняв ряд євроінтеграційних ініціатив. Рішення прийняті в сфері митного регулювання, в сфері інтеграції України до енергетичного ринку ЄС і в сфері юстиції та безпеки та інші.