RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Вибуховий пристрій під офісом ОПЗЖ: Вадим Рабинович звинуватив владу в "переході до терору"

Після невдалої спроби "віджати" телеканал "112 Україна", чинна влада "перейшла до вчинення терористичних актів", про що може свідчити знайдений біля входу в офіс політичної партії "Опозиційна платформа - За життя" вибуховий пристрій.

Про це в Facebook заявив народний депутат України, співголова ОПЗЖ Вадим Рабинович.

"Влада, після невдалої спроби вкрасти телеканал "112 Україна", перейшла до терору. Підкласти вибуховий пристрій біля входу в офіс партії в Києві. Тільки завдяки пильності охорони, бомбу була виявлено і знешкоджено поліцейськими", - написав народний депутат.

Політик, посилаючись на правоохоронців, звернув увагу, що вибуховий пристрій закладали професіонали - і зараз йде активний пошук злочинців.

"Все це говорить про одне: в країні повний розгул бандитизму! Тільки за останні дні здійснені напади на офіси ОПЗЖ в Ужгороді та Маріуполі. Крім того, в Полтаві в офіс партії було кинуто гранату. А поки правоохоронці шукають, радикальні угруповання при повній бездіяльності влади продовжують залякувати, бити, вбивати тих, хто не хоче мовчати! Країну захльостує бандитизм!.. У біди очі зелені...", - резюмував Вадим Рабинович.

В ніч з 8 на 9 серпня на парковці в декількох метрах від входу в будівлю офісу політичної партії "Опозиційна платформа - За життя" було виявлено вибуховий пристрій, раніше закладений зловмисниками.

Те, що відбулося в партії назвали спробою здійснення терористичного акту, що несе загрозу життю людей і здійсненої суспільно небезпечним способом з політичних мотивів.

У зв'язку з цим партія "Опозиційна платформа - За життя" направила заяву на ім'я голови Служби безпеки України, в якій вимагає відкрити кримінальну справу за фактом тероризму.