RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

"Прирікає на борги дітей і онуків": Вадим Рабинович виступив проти економічної політики влади

Влада, набравши кредитів від міжнародних організацій, прирікає майбутні покоління на "життя в борг".

Про це заявив народний депутат України, співголова партії "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабинович на телеканалі NewsOne.

Рабинович впевнений, що чергові запозичення "ні до чого доброго не приведуть, країна цього просто не витримає".

"Якщо ми продовжимо креативити, то я боюся, що ми втратимо країну. Сьогодні економічний баланс просто катастрофічний. Звичайно, можна взяти ще й ще запозичень,"повісити"їх не тільки на наших дітей і онуків, а й на правнуків (на кожного ще по 10 тисяч доларів). Але це ні до чого доброго не приведе!" - впевнений парламентарій.

Депутат звернув увагу, що в Україні унікальна ситуація, коли населення не обурюється, що влада працює "на догоду міжнародним фінансовим організаціям".

"У всіх країнах світу люди, бачачи, що їх дітей і онуків прирекли на злидні, владі і уряду не дозволяють далі керувати країною! Вони відправляють їх на смітник історії. І ми повинні брати з них приклад. Ми просто не маємо права не думати про долю своїх дітей! Йдучи на місцеві вибори, подумайте про це! Не про те, хто симпатичніший, хто веселіше співає, а про те, що ви просто не маєте права пускати у владу тих, хто обманює, хто наживається на вас!" - закликав Рабинович.

За словами депутата, Україна повинна повернутися до того, щоб у владу прийшли професіонали.

"Ви повинні сказати собі і своїм дітям: ми спробували креативний варіант - стало гірше. Тому ми повернемося до того, щоб у владу прийшли професіонали!.. Чим ми гірші Польщі, Румунії, Угорщини? Нам треба припинити на виборах займатися романтикою і вибирати тих, хто може будувати і керувати, а не тих, хто язиком побудували півсвіту, а як доходить до справи, виявляються ні на що не здатними!" - резюмував Вадим Рабинович.