RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Депутат від "Слуги народу" пояснила, чому влада не хоче проводити другий тур виборів

Народний депутат від "Слуги народу" Тетяна Грищенко розповіла що зареєструвала проект постанови Верховної Ради, де пропонує скасувати повторне голосування на місцевих виборах, пояснивши це пандемією COVID-19.

Про це вона написала у своєму пості в Facebook.

20 жовтня Тетяною Грищенко був зареєстрований проєкт постанови Верховної Ради України № 4234. В проекті постанови пропонується скасувати повторне голосування на виборах депутатів сільської, селищної, міської ради (територіальної громади з кількістю виборців до 10 тисяч) та сільського, селищного, міського голови.

"Нинішня ситуація вимагає кардинальних кроків. Другі тури виборів нікуди не дінуться. Проведемо після карантину. Переконана: здоров’я та життя наших громадян важливіші за будь-яку політику!"- зазначає "Слуга народу" Грищенко.

За словами Грищенко, основною метою прийняття цієї постанови є недопущення надмірного навантаження на медичну систему України та забезпечення протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19, епідемії грипу і гострих респіраторних інфекцій, зниження рівня загрози життю і здоров‘ю населення.