RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

"Бюджет вбивства": Вадим Рабинович розкритикував проект держбюджету-2021, підтриманий владою

Державний бюджет України на 2021 рік є бюджетом "вбивства людей".

Таку думку висловив народний депутат і співголова фракції "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабинович.

"Зеленим кнопочкам" все одно, за що голосувати! Державний бюджет України на 2021 рік, що представила влада "слуг", - це черговий бюджет вбивства людей. Найголовніше і жахливе - це те, що влада не заклала в основному фінансовому документі країни витрати на медицину. Вони планують перемогти коронавірус вже до кінця грудня! Це навіть не "дурень думкою багатіє", вони роблять нас заручниками шизофренії", - зазначив Рабинович.

Нардеп прокоментував заяви представників влади щодо створюється в Україні вакцини від COVID-19 і дав свою оцінку тому, що відбувається.

"Вони придумали, що у них є вакцина, "висмоктана з пальця"! Хоча всі знають, що у України навіть немає статусу розробника вакцин", - підкреслив політик.

Співголова ОПЗЖ звернув увагу, що в держбюджеті-2021 витрати збільшені тільки на силові структури.

"Соціально незахищене населення фактично вбито, а бюджету на медицину немає. Вони що, прийшли вбити народ? Нехай тоді чесно в цьому зізнаються. Владі все одно, є пандемія чи ні! Вони (розтратили) коронавірусний фонд і назнімали патріотичних фільмів! І сказати більше нічого!" - резюмував Вадим Рабинович.