RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

"Пиляє гроші і лікує методом тику": Вадим Рабинович розкритикував владу за імітацію боротьби з COVID-19

Народний депутат і співголова партії "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабинович висловився з приводу того, як уряд "бореться" з пандемією коронавіруса.

За його словами, у влади немає чіткого плану щодо поліпшення епідеміологічної ситуації в країні, зазначив він в інтерв'ю журналістам ZIK.

"Нинішня влада методом тику намагається щось лікувати! Почухали потилицю і вводять карантин, завтра - почешут і скасують! То вони вирішили зробити так, щоб на Новий̆ рік менше спілкувалися... Минув час - і нове рішення: ввести карантин з 2 січня ... Щоб люди встигли прийти в себе?" - обурився народний депутат.

Політик підкреслив, що влада лише імітує боротьбу. При цьому, за словами нардепа, грошима з "ковідного" фонду розпоряджається президент.

"Вони пиляють "ковідний" фонд, яким розпоряджаються особисто президент Володимир Зеленський̆ і глава Кабміну Денис Шмигаль. Більше ніхто доступу до цих коштів не має! Парламенту заборонено стежити за витрачанням цих грошей. Нам потрібно самоорганізовуватися. Порятунок потопаючих - справа рук самих потопаючих. Ця влада для нас робити нічого не буде!" - впевнений співголова партії ОПЗЖ.

Політик нагадав, що рік тому президент Зеленський пообіцяв знизити тарифи в два рази.

"І що? Цього не сталося! Позавчора він сказав, що влада починає будівництво восьми медмістечок за 8 мільярдів... Нічого в країні практично не робиться! А ми з цим боремося!" - резюмував Вадим Рабинович.