RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Степанов "добив нашу систему охорони здоров'я, яку знищувала Супрун" - Вадим Рабинович

Співголова політичної партії "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабинович заявив, що глава МОЗ Максим Степанов - "продовжувач справи Супрун зі знищення української медицини".

За словами народного депутата, за це він відповідатиме за законом, зазначається на його каналі в YouTube.

"Міністра охорони здоров'я Максима Степанова потрібно не відправляти у відставку - він повинен стати першим з глав відомств, хто у кримінальному порядку відповість за свої дії, зокрема, за розкрадений коронавірусний фонд. Суспільство вже дістали чиновники, які просто йдуть у відставку. Потім, пересидівши рік-два, якийсь Яценюк або Гройсман раптом починає розповідати, як вони будуть заарештовувати представників нашої партії. Так вас самих не посадили за грати тільки тому, що президент України Володимир Зеленський не виконав свою передвиборну обіцянку про посадках!..", - обурився політик.

Парламентарій не став прогнозувати, коли саме Верховна Рада відправить у відставку главу МОЗ. Однак він упевнений, що "однією відставкою Степанов не позбудеться".

"Я не знаю, коли саме Степанова відправлять відставку. Це, на жаль, залежить не тільки від мене! Але можу сказати з упевненістю, що саме Степанов добив нашу систему охорони здоров'я, яку довго нищила його попередниця Уляна Супрун. Тепер він замість того, щоб приймати ефективні рішення щодо організації боротьби з епідемією, бігає по західним посольствам і звітує про те, який "він хороший"... З міністра охорони здоров'я Степанов перетворився в міністра "охорони себе самого"!" - вважає співголова ОПЗЖ.

Політик назвав брехнею заяви глави МОЗ "про прекрасну роботу" його відомства.

"Держава просто залишила людей без допомоги, лікарні зруйновані, коронавірусний фонд розкрадений, а статистика захворювань підробляється зменшенням кількості тестувань... Як "місцева Ванга" можу сказати, що у Степанова сумне майбутнє: якщо він залишиться на волі, то дивитися в очі людям, яких він фактично прирікав, буде непросто", - резюмував Вадим Рабинович.