RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Моніторити будуть цілодобово: в РНБО розкрили деталі роботи Центру протидії дезінформації

У четвер, 11 березня, на засіданні Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України було прийнято рішення про створення Центру протидії дезінформації, який почне свою роботу з вівторка, 16 березня.

Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данилов під час брифінгу, який транслювався на YouTube.

За його словами, в апараті РНБО вже близько року існує структура, яка займається питаннями протидії дезінформації і пропаганди, зараз ця робота буде максимально активізована.

"Ми будемо працювати в щоденному режимі "24 на 7 на 365". У центр будуть залучені представники всієї нашої розвідспільноти, відповідні міністерства і відомства, і ми зможемо чинити опір тій дезінформації, яка протягом певного періоду часу існує на території нашої країни з боку Російської Федерації ", - підкреслив Олексій Данилов.

Створений сьогодні за рішенням РНБО Центр протидії дезінформації буде розташовуватися в Ситуаційному центрі апарату Ради національної безпеки і оборони, який знаходиться на вулиці Банковій.

Як повідомляв "Апостроф", створення інформаційного центру, завданням якого буде боротьба з фейк і пропагандою, було ініціативою президента України Володимира Зеленського.