RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Нардеп прийшов в Раду в годиннику за ціною квартири: ексклюзивні фото

У вівторок, 30 березня, у Верховній Раді помітили нардепа від депутатської групи "За майбутнє" Анатолія Урбанського з ще одним дуже дорогим годинником.

Годинник зафіксував на фото кореспондент "Апострофа".

Урбанський на засіданні Ради 30 березня "засвітив" годинник Breguet Marine 5827 Chronograph, який в одному з інтернет-магазинів коштує 31 500$ (близько 750 тисяч гривень). За таку ціну в Києві можна придбати квартиру.

Додамо, це не єдиний коштовний годинник в колекції нардепа. Раніше він вже приходив на засідання з годинником за мільйон гривень. На руці у Урбанського помітили годинник Girard-Perregaux Vintage 1945, який в одному з інтернет-магазинів коштує 34 900$.

Як повідомляв "Апостроф", у Верховній Раді помітили у нардепа від партії "Опозиційна платформа - За життя" Миколи Скорика годинник, який коштує більше $ 60 000.

Раніше народний депутат від фракції "Слуга народу" Сергій Литвиненко засвітив у Верховній Раді наручний годинник за космічною ціною. На його руці красувався годинник фірми Blancpain. В інтернет-магазинах вартість даної моделі перевищує 38 тисяч доларів.