RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

Медведчук вийшов з будівлі генпрокуратури: що відомо про допит

Народний депутат від політичної партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктор Медведчук, якому оголосили про підозру в державній зраді, в середу, 12 травня, поспілкувався зі слідчим в Офісі Генпрокурора. За його словами, підозру йому не вручили.

Про це повідомив сам Медведчук після того, як вийшов з будівлі ОГПУ.

За його словами, він поспілкувався зі слідчим, ознайомився зі складеним проти нього підозрою в державній зраді, але в рамках передбаченої законом процедури йому документ не вручили. Медведчук каже, що отримав лише копію.


Народний депутат стверджує, що не буде наймати адвокатів, щоб захистити себе від звинувачень. "Я заступатися буду сам за себе, у мене є достатній юридичний досвід", - сказав він.

Як повідомляв "Апостроф", у вівторок, 11 травня, співробітники СБУ прийшли з обшуками в будинку народного депутата України Віктора Медведчука. Закрема, співробітники правоохоронних органівприйшли до будинку Медведчука по вулиці Монтажників в Києві.

Додамо, що народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука підозрюють у розкраданні ресурсів в Криму і в передачі Російській Федерації секретних даних оборонного характеру.

Читайте також матеріал "Апострофа": Червоне світло Медведчуку: навіщо Зеленський вирішив добити кума Путіна

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ПолітикаВлада
Теги: