RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Дубинський прийшов в Раду в спортивних штанях і дорогих кросівках: ексклюзивні фото

У четвер, 17 червня, у Верховній Раді України, де сталася бійка між представниками "Слуги народу" і ОПЗЖ, помітили народного обранця у дивному вигляді. Так, виключений з президенської фракції Олександр Дубинський прийшов до парламенту в спортивних штанях і кросівках.

Фото нардепа у Верховній Раді зробив власний кореспондент "Апострофа" Роман Пєтушков.

Олександр Дубинський прийшов на засідання парламенту 17 червня у доволі незвичному вбранні. Нардеп одягнув чорні спортивні штані, білу футболку оверсайз і чорні кросівки Adidas Yeezy Boost 350, які коштують 10,5 тисяч гривень.

Дубинський спілкувався зі своїм колегою Максом Бужанським, який в той день в Раду також одягнув доволі демократичний одяг - джинсову сорочку синього кольору.

Як повідомляв "Апостроф", раніше було зауважено, як народний депутат України від партії "Слуга народу" Анатолій Драбівський на засіданні Ради поділився зі своїм колегою відео з напівоголеною жінкою.

Також ми повідомляли, що під час засідання Верховної Ради 3 червня народний депутат від "Слуги народу" Ігор Васильєв займався всім, чим завгодно, крім як своїми прямими обов'язками.