RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Після перемоги повернення до олігархічної моделі держави в Україні не буде - "Правий сектор"

Після перемоги у війні над Російською Федерацією Україна має повністю переформатувати державний устрій, відмовившись від олігархічної системи управління, проте зробити це мирним шляхом - без конфліктів всередині системи.

Відповідне звернення "Правого сектору" опублікував представник об'єднання Андрій Тарасенко у Facebook.

"Мусимо усвідомлювати, що повернення до старої олігархічної моделі держави не буде. Народ, який взяв до рук зброю після перемоги не потерпить перебування у владі олігархічної прислуги, хабарників чи корупціонерів. Після перемоги Україні потрібен новий суспільний договір, нові правила життя. Потрібна опора на власні сили нашого народу, переосмислення ролі держави, зміна економічної моделі, концептуальні зміни в оборонній і безпековій площині України. Задля гідного місця під сонцем вільних народів світу", - йдеться у заяві.

Представники "ПС" закликають різні політичні сили відмовитись від конфліктів або ті, хто сіє розбрат серед українців, отримають відповідь, що адекватна воєнному часу.

"Пам’ятаємо, що в нинішньому стані Україна не може собі дозволити внутрішніх чвар, зародки яких уже помітні в інформаційному просторі. Ті, хто намагаються посіяти розбрат серед українців для досягнення вузькопартійних політичних цілей, повинні зупинитися або отримають ефективну відповідь, адекватну до нинішнього часу. І не важливо, якою мотивацією прикриваються: патріотичною чи проросійською. Єдність народу, армії й Держави — ось запорука нашої Перемоги!", - додали в "Правому секторі".