RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Суд виніс рішення по учасниці побиття "кіборга" в Києві: з'явилися нові цікаві деталі про дівчину

У вівторок, 8 травня, Подільський районний суд Києва прийняв рішення відправити в СІЗО до 5 червня без права внесення застави Катерину Лапінську, яка проходить як підозрювана у справі про побиття в Києві ветерана АТО Дмитра Вербича.

Про це повідомили в Twitter.

У той же час стало відомо, що Лапинська перебуває у шлюбі з громадянином Російської Федерації і приховує свідоцтво про шлюб, уточнює "РБК-Україна".

За словами представниці потерпілого учасника АТО Дмитра Вербича Наталії Фещік, після скоєння злочину підозрювана виїхала в інше місто, змінила колір волосся і зачистила всі соцмережі.

"Як ми можемо стверджувати, що вона не ухиляється від слідства. Підозрювана приховує надзвичайно важливий факт - свідоцтво про шлюб. А заміжня вона за громадянином Росії. А для Росії не потрібен закордонний паспорт", - підкреслила Фещік.

Як додає Lb.ua, Лапинська визнала свою провину і заявила про щире каяття. Крім того, вона запевнила, що співпрацює зі слідством і вже надала всю необхідну інформацію для пошуку інших підозрюваних.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що затримана учасниця жорстокого нападу на ветерана АТО, захисника донецького аеропорту Дмитра Вербича, ймовірно, є дочкою співробітника Міністерства оборони України.