RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Під Львовом суд звільнив водія, що втік з місця страшного ДТП

Суддя Самбірського міськрайонного суду Львівської Ігор Пташинский визнав провину водія, який в квітні цього року збив людину в Турківському районі та зник з місця ДТП, проте його звільнили від відбування покарання з випробувальним терміном в один рік.

Про це повідомляє Zaxid.net.

У вироку зазначено, що ДТП сталося вночі 15 квітня в селі Нижнє Висоцьке. Чоловік був за кермом Volkswagen Passat без водійського посвідчення, сбілчеловека і зник з місця ДТП, від отриманих травм пішохід помер.

Під час судового засідання водій визнав свою провину. Він розповів, що їхав від своєї дівчини на батьківському авто. Стверджує, що засипав за кермом, і переїхав людину, яка вже лежав на дорозі. Коли чоловік зрозумів, що переїхав людину, злякався і втік з місця ДТП, про цей випадок він нікому не розповідав. Через чотири дні до нього додому прийшли поліцейські і він зізнався, що скоїв ДТП.

Суд визнав водія винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху та експлуатації транспортного засобу, а також в тому, що він залишив людину на дорозі без допомоги. Однак замість 4 років в'язниці, водія звільнили від відбування покарання з випробувальним терміном в 1 рік.

Детальніше про цю тему читайте в матеріалі "Апострофа" Мажори на дорогах: скільки коштує відмазатися від ДТП.