RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

​Резонансна ДТП із Зайцевою: один з потерпілих зробив несподівану заяву

Один з потерпілих в харківській ДТП, внаслідок якої загинуло шестеро осіб і ще стільки ж постраждали, відмовився від цивільного позову і від претензій до обвинуваченої Олені Зайцевої.

Про це повідомляє NewsRoom.

7 листопада в Київському суді Харкова стартувало чергове засідання у справі про смертельну ДТП на Сумщині.

Адвокат Зайцевої Євген Мельниченко заявив, що один з потерпілих відмовився від цивільного позову і від претензій до Зайцевої.

Найімовірніше, мова йде про Юрія Неудачина, який отримав травму ноги і взяв у сім'ї обвинуваченої 50 тисяч гривень. У лютому молодик заявив, що все одно збирається подавати цивільний позов.

Також відомо, що прокуратура зажадала продовжити обвинуваченим Дронову і Зайцевої запобіжний захід. Адвокат Дронова у відповідь заявив, що його клієнт не збирається тікати і готовий здати свій паспорт, а також попросив призначити чоловікові запобіжний захід, не пов'язаний з триманням під вартою.

А ось представник Зайцевої заявив, що стан здоров'я його клієнтки постійно погіршується і продемонстрував підтверджує це довідку з СІЗО від 18 жовтня.

Як повідомляв "Апостроф", комісія, створена обласним Управлінням охорони здоров'я, за результатами оглядів фахівцями і додаткових обстежень головною фігурантки резонансного ДТП в Харкові Олени Зайцевої, не виявила у неї жодних патологій.