RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Вбивство Вороненкова: стало відомо про резонансне рішення суду

Печерський райсуд Києва прийняв рішення, яким скасував підозру росіянину Володимиру Тюріну, який вважається головним підозрюваним в організації вбивства колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на рішення суду в держреєстрі судових рішень.

Уточнюється, що суд частково задовольнив скаргу адвоката Дмитра Щербини, який діє в інтересах Тюріна і скасував повідомлення про підозру від 10.10.2017 р

Як пояснила спікер прокуратури Києва Надія Максимець, приводом для такого рішення стала повна зміна показань потерпілої Марії Максакової-Ігенбергс про причетність її колишнього чоловіка (Тюріна) до вбивства Вороненкова. За її словами, вона надала слідству іншу версію щодо можливих мотивів вбивства.

При цьому, Максимець в коментарі "Українській правді" уточнила, що "дане рішення не означає припинення розслідування щодо замовників вбивства та інших причетних осіб, а також не позбавляє прокуратуру права підготувати нову підозру за результатами проведення додаткових слідчих дій. Також воно не впливає на сутність звинувачення щодо виконавців вбивства Вороненкова".

Як повідомляв "Апостроф", раніше вдова Вороненкова Марія Максакова назвала ім'я замовника вбивства її чоловіка.