RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Суд арештував нерухомість івано-Франківського "Центрального ринку" – ухвала

Усе рухоме і нерухоме майно товариства з обмеженою відповідальністю "Торговий сервіс", що відоме як "Центральний ринок" Івано-Франківська, заарештовано Ухвалою Жовтневого районого суду Дніпропетровської області від 19-го листопада.

Копія ухвали у вказаній справі №201/12807/19 провадження 1-кс/201/6492/2019 є у розпорядженні редакції "Апострофа".

Згідно ухвали, усе нерухоме майно товариства було заарештовано після заяви потерпілих підприємців. Як вказано в матеріалах справи, 22 жовтня Т.Казанцева з метою придбання корпоративних прав уклала договір купівлі-продажу з власником на той час 99% підприємства Ігорем Халамендою, після чого сплатила 5 млн грн.

Як випливає з документу, останній міг увійти у змову з державним реєстратором Н.Ю. Шиловою, яка спочатку оформила всі належні документи, але не завантажила скан-копії до державного реєстру, після чого Халаменда звернувся до Нацполіції та Мінюсту зі скаргою. Втім, як вказано в рішенні суду подібні помилки реєстратора були допущені умисно.

Слідчий суддя дійшов висновку, що існує реальний ризик того, що злочинні дії по відчуженню майна та активів товариства "Торговий сервіс" продовжаться.

Відтак, з метою збереження речових доказів, на усе майно ТОВ "Торговий сервіс", суд постановив накласти арешт шляхом заборони розпорядження та відчуження, а також заборонив здійснювати будь-які реєстраційні дії щодо майна ТОВ "Торговий Сервіс".

Окрім цього, суд заборонив державним реєстраторам та особам, уповноваженим на виконання функцій реєстраторів вчиняти будь-які реєстраційні дії щодо вказаного нерухомого майна.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ПолітикаСуди
Теги: