RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Партія "Розумна сила" заявила про посилення політичного тиску на неї владою

Влада продовжує посилювати політичний тиск на нові перспективні партії, тож вдається до використання адміністративної машини впливу.

Про це 2 серпня під час прес-брифінгу в прес-центрі “Українські новини” заявив лідер політичної партії “Розумна сила” Олександр Соловйов.

“Вчора у центральному офісі партії, кількох регіональних офісах, а також у квартирах керівників “Розумної сили” співробітники СБУ провели обшуки. Ми розцінюємо це як чергову спробу залякати нашу політичну силу та намагання зупинити нашу законну діяльність. Владі не вдалось залякати незаконними методами, я маю на увазі напад радикалів на мого заступника минулого місяця, тож тепер вони прагнуть задіяти адміністративний ресурс», - пояснив політик.

Крім того, коментуючи обшуки в офісах партії “Розумна сила”, що відбувалися 1 серпня, в політичній силі заявили, що фактичної і обґрунтованої причини для таких дій співробітників СБУ існувати не може.

“Якщо влада вважає, що таким чином їй вдасться залякати нас або змусити припинити роботу – вона помиляється. Партія має сильну структуру, із реально діючими осередками по всій країні. Ми розуміємо, що ми маємо продовжувати роботу, аби зупинити беззаконня, яке відбувається із потурання влади”, - говорить заступник лідера партії “Розумна сила” Олександр Савченко.

Нагадаємо, що вчора, 1 серпня, у офісах партії відбулись обшуки, а 6 липня активісти зірвали чергові збори політичної партії “Розумна сила” і жорстоко побили заступника лідера партії Олександра Савченка.