RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Тимошенко сходила на ринок в Чернігові, купивши сало і вишиванки: відео

Кандидата у президенти України Юлію Тимошенко 31 січня побачили на центральному ринку у Чернігові.

Як стверджують очевидці, лідер «Батьківщини» багато спілкувалася з продавцями та відвідувачами, пройшлася торгівельними рядами, на яких продаються як промислові товари, так і продукти харчування.

На ринку голова партії охоче вибирала свіже сало, а також придбала у місцевих торговців вишиванки.

Пізніше на своїй сторінці у Facebook Юлія Тимошенко підтвердила, що була на чернігівському ринку, купила вишиванки собі, зятю та онучці і виклала відео.

У своєму пості вона зауважила, що в Україні ринки – «це реальний центр життєдіяльності тієї чи іншої місцевості, відгомін давньої культури», це місце, де можна не тільки скупитися, а й «дізнатися новини, провести якісь свої локальні «дебати», скласти враження, перевірити ту чи іншу версію подій».

«Ринок в Україні – це такий собі фейсбук «вживу»… Не випадково радять іти саме на базар, щоб дізнатися, чим живе і чим дихає народ. Люди, з одного боку, бачать новини по телевізору і чують, що у нас «реформи і все чудово», а з іншого боку, вони йдуть на базар, заходять до аптеки і чомусь ніякого «покращення» не помічають… Таким чином, між телевізором і холодильником виникає непоборний антагонізм», - написала Тимошенко.

За спостереженнями лідера «Батьківщини», сьогодні кожен хоче справедливості, правди, нормального, комфортного та гідного життя: «Люди розуміють, що для цього треба щось міняти. Передусім, владу. Люди готові до змін, готові до вибору, готові обрати новий шлях».

Також Тимошенко відзначила, що попри всі труднощі та негаразди, в українцях живе надія.