RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Президентські вибори повинні привести до змін - Тимошенко

Після Революції Гідності основою президентської кампанії-2019 мала би стати позитивна дискусія навколо цінностей, змістів і правильних стратегій заради майбутнього України.

Про це Юлія Тимошенко заявила сьогодні під час прес-конференції у Києві.

«Ми були переконані: тільки така позитивна дискусія дасть можливість українцям зрозуміти, що країна рухається вперед, будується, що ми маємо шанс закінчити епоху руїн і розпочати епоху відродження. Саме задля цього і було створено Новий курс України. Сьогодні ми розуміємо, що така дискусія владі не потрібна. Стара система звикла жити так, як вона живе», – сказала лідер «Батьківщини».

Тимошенко заявила, що після поїздок країною і спілкування з людьми та соратниками на місцях вона готова назвати 5 технологій масштабної фальсифікації, яку використовує влада.

Перша схема, яка вже покрила всі регіони, – прямий, чорний підкуп готівкою. Другий елемент фальсифікації – пряме використання для підкупу бюджетних коштів. Ще одна технологія підкупу – видача монетизованих субсидій.

Реєстрація технічних кандидатів – четверта складова. Легалізувати майбутній підкуп і фальсифікацію має п’ятий елемент – замовні соцдослідження.