Океан пафосу: в мережі висміяли заяву Вакарчука про українських політиків

Лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук не дивлячись на гучні гасла, так і не представив якісно нових облич у складі своєї політичної сили, включивши в список колишніх чиновників при урядах Арсенія Яценюка і Володимира Гройсмана.

Про це написала у себе на сторінці в Facebook народний депутат України Вікторія Сюмар.

Також вона підкреслила, що сам Вакарчук був деякий час народним депутатом у Верховній Раді.

"Не утримаюся. Цитата крутого співака Вакарчука: "все, що було до нас в політиці, треба поставити в музей історії". Я так розумію це про членів 10-ки партії Голос - заступник міністра економіки в уряді Яценюка Юлію Клименко, першого заступника міністра освіти уряду Яценюка Інну Совсун і помічника Гройсмана Ярослава Залізняка або може про колишнього нардепа самому Вакарчука? Так це "надія нації" або "клієнти музею історії"?", - заявила вона.

Сюмар зазначила, що риторика популярного співака, а нині політичного діяча, мало чим відрізняється від стандартного популізму його попередників.

"Або це просто така політтехнологічна маніпуляція, яка просто елементарну логіку замінює примітивної емоцією? Західний підхід до політики, ага", - зазначила нардеп.

Як повідомляв "Апостроф", 8 червня лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук назвав першу двадцятку її списку для участі в дострокових парламентських виборах.