RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Вадим Рабинович розповів, як здійснюється керівництво в партії "Опозиційна платформа - За життя"

Співголова партії "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабинович розповів, як здійснюється керівництво в партії "Опозиційна платформа - За життя".

Про це повідомляє "112 Україна".

Так, за словами Вадима Рабиновича, в партії ще не прийнято рішення про те, кого висувати кандидатом в президенти України на можливих дострокових виборах.

На питання: "Рейтинги Вашої партії, відповідно до соцопитувань, неухильно ростуть. Як ви ставитеся до того, що Юрій Бойко є одним з лідерів президентських перегонів?", Вадим Рабинович відповів:

"Вибори президента України були рік тому, і про наступні вибори думати поки рано. Можливо, Зеленський докерується до того, що будуть позачергові президентські вибори, але зараз про це говорити зарано. Тому, природно, в партії не приймалися жодні рішення з приводу майбутнього кандидата в президенти на наступних виборах. Зараз ми готуємося до місцевих виборів. Що стосується Юрія Бойка, то він був кандидатом від ОПЗЖ на виборах президента в 2019 році. Ми тоді об'єдналися заради майбутнього країни, і, хоча кандидатами в президенти були я і Бойко, я відмовився від участі в президентських перегонах. І на засіданні Стратегічної Ради ми прийняли рішення висунути Бойка на виборах в якості кандидата в президенти. На наступних виборах, я впевнений, також у нас буде відповідне рішення. Як ви знаєте, у нас партія ідеологічна, що не вождистського типу. Ми з Юрієм Бойком - співголови партії. Рішення про те, хто буде кандидатом від партії на виборах президента України, буде приймати Стратегічна Рада, а затверджувати - З'їзд партії".

На уточнююче питання про те, як приймаються рішення в партії "Опозиційна платформа - За життя", Вадим Рабинович відповів:

"Співголови партії здійснюють загальне керівництво діяльністю партії, а також представляють партію перед усіма підприємствами, установами і організаціями всіх форм власності. Рішення співголів оформляються виключно за підписом нас обох. Найважливіші рішення приймаються на Стратегічному Раді партії - це вищий орган управління в період між засіданнями політради та з'їздами партії. Керівником Стратегічної ради є Віктор Медведчук. Відповідно до Статуту, він представляє ОПЗЖ у відносинах з органами державної влади, органами місцевого управління. він підписує всі договори від імені ОПЗЖ і фінансові документи. Стратегічна Рада партії є вищим керівним органом в період між засіданнями Політичної Ради партії. До складу Стратегічної Ради входять 4 посадових особи - це співголови партії Вадим Рабинович і Юрій Бойко, голова Політичної Ради партії Віктор Медведчук і голова Виконкому Сергій Льовочкін".