RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

"Герої - ті, хто звільняв Україну від фашистів": Рабинович виступив на мітингу до річниці визволення країни

Керівники політичної партії "Опозиційна платформа - За життя" 22 жовтня взяли участь в Кривому Розі в урочистому мітингу, присвяченому 76 річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників.

Про це повідомляє прес-служба партії.

"Дорогі друзі, я народився в сім'ї військового. Мій батько пройшов Велику Вітчизняну війну від першого до останнього дня. І сьогодні, коли я приходжу на його могилу, думаю про те, чому ті, хто програли в тій війні, відбирають у нас наші бойові прапори. Я думаю про те, чому ті, хто програв в тій війні, зносять пам'ятники його героям? Наша країна полита кров'ю українців, загиблих за Батьківщину, за те, щоб звільнити її від фашизму. А тепер цим героям відмовляють у праві на пам'ять!" - заявив народний депутат, співголова партії Вадим Рабинович.

"Сьогодні ми програємо свою війну. І ми просто зобов'язані зробити так, щоб героями називалися ті, хто звільняв свою країну, а не ті, хто стріляв в спини. Вічна пам'ять тим, хто загинув, визволяючи Україну, тим, хто переміг фашизм! І ми переможемо в нашій війні, як наші предки перемогли в тій війні. Спасибі Вам велике!" - зазначив нардеп.