RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Джерело назвало імена нових російських кураторів ватажка ДНР

Ватажок терористів ДНР Олександр Захарченко робив свою заяву про створення "Малоросії" від імені російських "ліберал-демократів" і радикалів.

Про це "Апострофу" розповіло джерело з оточення першого ватажка ЛНР Валерія Болотова, який в серпні 2014 року втік до Москви і помер там в січні 2017 року.

"Не секрет, що ДНР-ЛНР курирує Сурков, але ще в 2014-му лідируючі позиції займали "ліберальні демократи" на чолі з Жириновським і російські радикали. З початком бойових дій їх витіснили із чільних позицій. Підім'яти під себе владу в "республіках" вони спробували наприкінці минулого року, тоді була зроблена спроба вивести на арену Болотова. Завершилася провалом, вірніше, смертю головного "героя "Новоросії", - розповіло джерело.

Співрозмовник видання додав, що на даний момент терорист Захарченко говорить від імені "ліберал-демократів та радикалів.

Також джерело висловило припущення, що непокора Суркову скоро може виявитися для Захарченка фатальною помилкою, яка завершиться його ліквідацією.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Ватажок ДНР знайшов собі нових кураторів: Захарченка викликають на килим до Москви.