Прорив Саакашвілі в Україну: з'явилася важлива деталь

Пасажирів поїзду "Інтерсіті" "Перемишль - Київ", в якому екс-президент Грузії і колишній голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі прямує в бік України, попросили обрати альтернативний транспорт.

ПОВЕРНЕННЯ СААКАШВІЛІ В УКРАЇНІ: ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ

Про це повідомив начальник поїзду "Перемишль – Київ". Дану інформацію також підтвердила журналістка одного із західних видань, яка знаходиться разом з Саакашвілі в поїзді.

Пасажирам запропонували пересісти на автобуси, які відправлять їх в Україну. Вартість квитків буде повернута пасажирам на території України.

"Ситуація з неможливістю курсування поїзда № 715 Перемишль - Київ склалася внаслідок відмови особи, яка не має законних підстав для в'їзду в Україну, залишити цей поїзд. ПАТ «Укрзалізниця» для забезпечення перевезень надасть пасажирам цього поїзда автобуси для продовження подорожі за необхідним маршрутом", - йдеться у повідомлені "Укрзалізниці".

Нагадаємо, ще 3 вересня "Апостроф" з посиланням на свої джерела в українському політикумі повідомляв, що Міхеїл Саакашвілі може прибути в Україну потягом "Перемишль - Київ".

Особливість цього маршруту - в тому, що документи перевіряються безпосередньо в дорозі. Тому Саакашвілі не висадять десь на кордоні Польщі та України.

Більше читайте у статті "Апострофа": Готовий жити на кордоні: як Саакашвілі буде повертатися в Україну.