RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 квітня

Всі новини

Патріотів стало менше: журналіст розповів, які настрої панують на окупованому Донбасі

Населення окупованої території Донбасу поступово звикає до нових реалій життя, а українських патріотів залишається все менше, але і число палких прихильників терористів також не зростає.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів військовий журналіст Роман Бочкала.

"Якщо говорити про патріотів, вони продовжують спілкуватися і ще не втратили надію, раз виходять на зв'язок з українськими журналістами. Якась нитка у нас все ж залишилася. Але цих людей стало менше, багато з тих, що на зв'язок виходити вже перестали. Якщо порівнювати, наприклад, з 2014-2015 роками, зараз вже менше людей пише", - каже журналіст.

За його словами, українським патріотам небезпечно відкрито заявляти про свою позицію і підтримувати зв'язок з українськими журналістами.

"Мені б хотілося сподіватися, що таких більшість. Хоча б навіть тому, що ті, хто спочатку підтримував всі ці сепаратистські режими, не хотіли жити в ДНР і ЛНР. Вони хотіли жити в Росії, вони розраховували, що Донбас за прикладом Криму стане частиною Росії, а, може бути, навіть мріяли, що вся Україна стане частиною Росії, від Будапешта і до Парижа – одна велика Росія на весь світ", - резюмував Бочкала.

Докладніше читайте в інтерв'ю "Апострофа": Сценаріїв визволення Донбасу багато, є те, що потрібно зробити в будь-якому випадку - журналіст Роман Бочкала.