RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Світлична і Ярославський привітали "Олімп" з перемогами в Чемпіонаті та кубку України з регбі

Голова Харківської ОДА Юлія Світлична і президент регбійного клубу "Олімп" Олександр Ярославський привітали спортсменів з перемогою в Чемпіонаті і кубку України.

"У цьому році харківські спортсмени стали абсолютними лідерами в Україні з регбі-7 і регбі-15. «Олімпійці» здобули перемогу в чемпіонаті країни в обох видах регбі, а також завоювали в кожному з них по Кубку України", - відзначили в ХОДА.

«Харківська громада пишається командою «Олімп», яка є багаторазовим чемпіоном України, володарем Кубку України з регбі, яка сьогодні показує суперклас і в європейських іграх. Мені приємно усвідомлювати, що велика частина збірної України з регбі - харків'яни. Це стає брендом. Харків пишається своїми спортсменами, пишається командного і сильною грою», - зазначила губернатор Світлична.

Голова ХОДА підкреслила, що команда завжди може розраховувати на підтримку з боку керівництва області.

Президент регбійного клубу «Олімп», власник групи DCH Олександр Ярославський також привітав команду, зазначивши, що спортсмени мають стабільний успіх тільки завдяки серйозній роботі.

«Ми разом націлені на перемогу, - звернувся до гравців Ярославський. - Я вдячний Юлії Світличній за увагу, яку вона приділяє безпосередньо команді «Олімп» та розвитку спорту в Харківській області в цілому».

Світлична також вручила пам'ятні подарунки гравцям - спортивні годинники - за успішний виступ на чемпіонатах і Кубках України з регбі в 2017 році. Капітан регбійного клубу «Олімп» Сергій Церковний отримав Пам'ятний кубок.

«Кожен раз приємно ставати чемпіонами. Я б хотів подякувати Юлії Світличній та Олександру Ярославському за підтримку, яка надається клубу «Олімп». Завдяки цій підтримці ми пишемо яскраву історію харківського і українського регбі. Ми намагаємося гідно нести прапор нашої країни», - зазначив головний тренер команди «Олімп» Валерій Кочанов.

«Олімп» є найбільш титулованим регбійним клубом України. На його рахунку - 13 чемпіонських титулів з регбі-15, а також вісім перемог у першості з регбі-7. П'ять разів команда ставала володарем Кубку України з регбі-7 і ще дев'ять разів - з регбі-15. Власником клубу з 2005 року є Олександр Ярославський, з яким пов'язані найкращі роки в історії харківського ФК «Металіст».