RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Захід повинен тиснути: у Франції розповіли, як США і ЄС будуть діяти щодо України

Країни Заходу в 2018 році будуть чинити істотний тиск на Україну, якщо темп реформ в країні залишиться на колишньому рівні.

Про це "Апострофу" розповів французький політолог, журналіст, експерт з питань Європейського союзу, віце-президент Київського міжнародного університету Олів'є Ведрін.

"Я вважаю, що з боку ЄС ми будемо бачити нові рішення начебто припинення фінансової допомоги, тиску і непідписання загальних висновків. З боку США також будуть заяви типу: "Якщо ви не зробите це, ми вам не будемо допомагати". Ви це точно отримаєте, якщо реформи не будуть йти швидше. Саме це і станеться", - упевнений Ведрін.

При цьому політолог зазначив, що надмірний тиск на Україну може тільки нашкодити.

"Ми повинні тиснути, але повинні розуміти, що Україна знаходиться на перехідному етапі. Українська влада повинна щось робити, але не може рухатися так швидко, як того хочуть ЄС і США. Думаю, відповідь посередині: вона повинна робити більше, але ЄС не може вимагати, щоб це відбувалося настільки швидко, як йому хочеться", - резюмував експерт.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Путін особливо небезпечний в найближчі три місяці, а на Україну будуть тиснути - західний політолог.