RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Юрій Косюк розповів, що потрібно для збільшення успішних бізнес історій в Україні

Голова правління МХП Юрій Косюк у своєму блозі роздумував над інвестиційними перспективами України та самодостатністю громад. На його думку, залучення інвестицій є надважливим процесом для нашої країни, але за умов, що вони принесуть достатню вигоду людям, підприємствам та державі.

"Якщо брати поняття інвестицій, то на сьогодні слід виокремити три основоположні напрямки, в яких необхідно рухатись – це інтелектуалізація виробництва; енергетична незалежність та побудова бізнесу на основі чесності та відкритості", - відзначив Косюк.

Юрій Косюк

Косюк також зауважив, що на даному етапі вітчизняні підприємства вже самі собою являють успішні кейси. До прикладу, бізнес-моделями МХП вже послуговуються такі країни, як США та Польща. Однак бізнесмен переконаний, що для збільшення успішних бізнесових історій в Україні, вітчизняному бізнесу необхідно вийти з тіні.

"А далі, буде інтелектуалізація бізнесу і промислових процесів, енергетична самодостатність підприємств, і максимальна їх інтеграція в процеси децентралізації", - наголосив Косюк.

Він також у своєму блозі також окреслив й енергетичне майбутнє громад. На його думку, децентралізація давши їм великі повноваження та фінансові можливості, дала громадам старт до розвитку та збагачення. І не останню роль у цьому відіграє їхня енергетична незалежність.

"Економія енергоресурсів, перехід на відновлювальні джерела, екологічність та безвідходність виробництв – те, чого ми маємо досягти в найближчі роки. Саме тому МХП одним з пріоритетів своєї діяльності розглядає енергетичну самодостатність підприємств та екологічність виробництва через переробку відходів", - наголосив Косюк.

Зазначимо, що Юрій Косюк вже неодноразово наголошував на необхідності переходу України та її підприємств на "зелені" джерела енергетики. І "Миронівський хлібопродукт" у цьому напрямку є одним з передових Українських флагманів.