RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Резонансне вбивство родичів кума Януковича: у поліції зробили нову гучну заяву

Правоохоронці затримали трьох підозрюваних, ветеранів АТО у скоєнні потрійного вбивства у Великій Новосілці Донецької області.

Про це на своїй сторінці Facebook заявив перший заступник голови Національної поліції - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін.

"Сьогодні в результаті проведених спеціальних заходів, які тривали останні дві доби на Київщині, затримали останнього з трьох підозрюваних, який після вбивства ховався в садовому товаристві. З будинку майже нікуди не виходив, тількі іноді в місцевий храм, мабуть, аби відмолювати свій страшний гріх", - йдеться в повідомленні.

Також Аброськін повідомив про деякі подробиці вбивства, яке відрізняється особливою жорстокістю.

"Потерпілих вбивали по-звірячому, наче худобу. Поставили на коліна всіх трьох, змусили читати молитву й по черзі, на очах один одного, вбивали. Це стало відомо з початкових показів затриманих", - повідав Аброськін.

Як повідомляв "Апостроф", правоохоронці Великої Новосілки Донецької області затримали і доставили в СІЗО Маріуполя Петра Салама за підозрою у скоєнні вбивства сім'ї, яка опинилася близькими родичами Валерія Шири, кума екс-президента Віктора Януковича.