RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Глава Харківської ОДА Світлична нагородила збірну України з синхронного плавання

6 вересня під час зустрічі зі збірною України з синхронного плавання, глава Харківської обласної адміністрації Юлія Світлична привітала спортсменок і тренерів з успішними виступами на чемпіонатах світу і Європи та вручила грошові винагороди спортсменкам і тренерам.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

"Ті результати, які показує ваша команда, дійсно, вражають. У світовій серії ви отримали 34 нагороди, 17 з яких – золоті. І це тільки цього року! Спортсмени мають шість європейських перемог. Я вам бажаю, щоб так було і надалі. А ми завжди будемо поруч і будемо вас підтримувати. Адже кожен член команди працює на спільний результат. Ми надзвичайно пишаємося тим, що збірна України складається саме з харківських спортсменок", - звернулася до команди Світлична, зазначивши, що спортсменки своїми результатами прославляють не тільки нашу область, але і всю Україну далеко за її межами.

Головний тренер збірної команди України з синхронного плавання Світлана Саидова подякувала голові ОДА за постійну увагу до спорту.

"Ми дуже вдячні вам за підтримку. Я пишаюся своїми спортсменами і тренерами. У нас зіркова команда. І ми всі разом працюємо, створюємо легенд спорту", - сказала Саидова.

Нагадаємо, спортсменки збірної України завоювали срібні медалі на чемпіонаті світу серед юніорів, який проходив в місті Будапешт (Угорщина) з 18 по 22 липня 2018 року. Також спортсменки привезли золоті, срібні та бронзові нагороди з чемпіонату Європи з синхронного плавання, який проходив з 3 по 7 серпня 2018 року в місті Глазго (Великобританія).