RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Мер Глухова Терещенко йде з поста після продажу свого бізнесу - активіст

Мер Глухова Мішель Терещенко подає у відставку через те, що продав свій бізнес та втратив інтерес до міста.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав сьогодні громадський активіст Павло Панков.

За його словами, міський голова Глухова вже кілька місяців активно розпродує майно в Україні.

«Судячи з усього, Терещенко втратив інтерес до Глухова та реалізує заздалегідь продуманий план, але хоче виглядати як жертва. Для людини, яка за 3 роки не спромоглася нічого зробити для Глухова, це дуже розумно: так можна спокійно піти з посади, бо ніхто не запитуватиме про результати – усі говоритимуть тільки про змову проти мера», – написав громадський активіст Панков.

Він зазначив, що Терещенко у серпні цього року вигідно продав корпоративні права на два комерційних підприємства.

«Перше, ТОВ «Укрен Агрі», за яке виручив 1 мільйон 405 тисяч гривень. Друге, ТОВ "Лінен оф Десна" – понад 135 тис. грн. "Лінен оф Десна" – українська компанія зі штаб-квартирою в Глухові, що вирощує та переробляє льон і коноплі. Її засновником є французька компанія "Укрен Агрі". В обох фірмах Терещенко був співвласником», – написав Панков, посилаючись на сайт НАЗК.

Також він наголосив, що на початку серпня міський голова Глухова публічно повідомив про продаж свої нової квартири у центрі Києва.

«За помешкання площею 132 кв. м з дизайнерським ремонтом запросив $260 тис. Уточнив, що придбав житло ще до мерства. Але вимушений дуже швидко продавати через певні обставини», – процитував Терещенка Панков.

Нагадаємо, у середу 26 вересня міський голова Глухова Мішель Терещенко заявив, що подає у відставку. 18 серпня 2018 р. сайт НАЗК опублікував повідомлення про суттєві зміни в майновому стані міського голови Глухова, у відповідності з яким він отримав дохід від відчуження цінних паперів та корпоративних прав ТОВ «Лінен оф Десна» та SARL UKRAINE AGRI.