RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Терещук пообіцяв навести порядок в держпрограмах Київської області

У Переяславі в приміщення районного Будинку культури відбулася зустріч голови Київської облдержадміністрації Олександра Терещука з громадою району.

Про це повідомляє кореспондент інформаційного порталу "Моя Київщина".

Терещук наголосив, що не порушуватиме політичні справи, а торкатиметься питань тільки соціального спрямування: ремонту доріг, лікарень, садочків тощо.

Він звернув увагу на те, що кошти виділяються з бюджетів різного рівня на інфраструктуру, систему освіти та охорону здоров’я, але з невідомих причин вони не використовуються в потрібному ключі.

"Порядку мало, але його потрібно наводити!", - зазначив він, пообіцявши забезпечити реалізацію відповідних проектів та державних програм.

На заході було присутні прокурор області Максим Киричук, керівник департаменту освіти і науки КОДА Віра Рогова, мер Переяслава Тарас Костін, голова РДА Юрій Клименко, голова райради Петро Качкалда, начальник поліції району Олег Петренко, директор департаменту екології КОДА Вікторії Киреєва, депутат обласної ради Сергій Федорченко.

Також на нараді були присутні голови сіл району, депутати районної та міської рад, громадські активісти та голови громадських спілок та організацій, учасники АТО та журналісти.