RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Кличко звинуватив главу ОПУ Богдана у спробі нав'язати "смотрящих" від президента в Києві

Голова Офісу президента Андрій Богдан намагався нав’язати столичного забудовника Андрія Вавриша та гендиректора "1+1" Олександра Ткаченка для узгодження рішень київському міському голові Віталію Кличко.

Про це він сам заявив на прес-конференції в Києві.

"Мені поступив дзвінок від пана Богдана. Він заявив, що я повинен коригувати свої дії відповідно процесів, які відбуваються в місті, з двома персоналіями – я можу вибрати з тим чи з іншим – були озвучені прізвища пана Вавриша та пана Ткаченко", – розповів Віталій Кличко.

За його словами, Андрій Богдан фактично вимагав всі дії погоджувати з цими двома персонами.

"На що я чітко задав питання: скажіть будь ласка, пане Богдан, які офіційні посади вони мають і які ключові ролі вони повинні вирішувати в консультаціях по тим чи іншим крокам, які відбуваються в нашому місті?", – продовжив мер Києва, додавши, що він відмовився узгоджувати свої дії з Вавришем чи Ткаченко.

Також голова Київської адміністрації повідомив, що зустрічався з Андрієм Вавришем.

"Після цього я також отримав дзвінок від пана Вавриша. Ми зустрілись та оговорювали можливість переїзду Офісу президента з вулиці Банкової на Європейську площу в "Український дім". Я зазначив, що "Український дім" не знаходиться у власності міста, це власність Державного управління справами президента. Все що необхідно для переїзду мерія зробить. Я це озвучив Вавришу і більше я з ним не зустрічався", – підсумував Віталій Кличко.