RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

ДАБІ ввела в експлуатацію відремонтований міжнародний аеропорт "Запоріжжя"

У жовтні Держархбудінспекція видала сертифікат про введення в експлуатацію капітально відремонтованих аеродромних покриттів аеропорту загальною площею майже 136,5 тис кв м.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

Крім того, ДАБІ підтвердила відповідність виконаних робіт з реконструкції та технічного переоснащення радіотехнічних засобів навігації та посадки аеродромного комплексу (курс посадки Мк-196º). Триває будівництво нового терміналу площею понад 12,5 тис кв м.

Проект з модернізації міжнародного аеропорту "Запоріжжя" дозволить покращати якість авіасполучення не лише в межах України, а й закордонного.

Сприяння успішній реалізації суспільно важливих інфраструктурних проектів – основний орієнтир для ДАБІ. Держархбудінспекція як орган, що дає старт будівельним проектам та підтверджує відповідність виконаних будівельних робіт в Україні, розуміє важливість своєї ролі у даному процесі, наголосив в.о. голови ДАБІ Олександр Строкач.

"Сьогодні ми зорієнтовані на надання замовникам будівництва необхідної консультативної допомоги та підтримки на оперативну видачу документів про початок будівельних робіт – без будь-яких штучних затримок, та у кінцевому результаті – на безперешкодне введення в експлуатацію збудованих з дотриманням законодавчих вимог об’єктів. Політика нового Уряду – максимальний розвиток країни по всім векторам. Що у розрізі держархбудконтролю означає створення належних умов для успішної реалізації нових суспільно важливих проектів", - підкреслив він.