RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У ОПЗЖ заявили про об'єднання політсил Порошенко і Зеленського в Одесі

Партії Порошенко і Зеленського можуть об'єднатися в коаліцію в Одеській міській раді відразу після виборів, незважаючи на демонстрований суспільству антагонізм.

Про це йдеться в заяві партії "Опозиційна платформа - За життя".

"Ще вчора вони лили один на одного бруд, звинувачували в корупції і зраді і креслили"червоні лінії". Після виборів вони перетворилися в партнерів, які будують політичну сім'ю. Ця нова"політична сім'я"разом з корупціонером Трухановим займається в Одесі просуванням своїх бізнес- інтересів, поділом міського бюджету та виконанням антинародних урядових директив. Із цією метою порошенківські депутати проголосують за призначення "непримиренного" політичного опонента, представника Зе-команди на посаду секретаря міської ради Одеси", - йдеться в заяві.

В "Опозиційній платформі - За життя" заявили про плани протидіяти створенню коаліції і можливій узурпації влади в Одесі з її боку.

"Після місцевих виборів старий і новий режим вже не соромляться демонструвати взаємну симпатію. З Одеси почалася відкрита коаліція Зеленського і Порошенка, яку далі хочуть реалізувати по всій країні, виступаючи єдиним фронтом і повертаючи країну до минулого режиму. Одеська міська організація і фракція міської ради ОП-ЗЖ має намір протидіяти цим планам, основною метою яких є підпорядкувати собі Одеську міську раду і накласти лапу на землю, власність і майбутнє одеситів", - відзначили в ОПЗЖ.