RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Губернатор Одеської області Гриневецький повинен відреагувати на корупцію в обласному онкоцентрі - блогер

Глава Одеської ОДА Сергій Гриневецький і правоохоронні органи повинні відреагувати на корупцію в обласному онкологічному диспансері: головлікар медустанови Олег Лук'янчук допускає махінації на тендерні закупівлі.

Про це в Facebook повідомив блогер Кирило Сазонов

Так, незмінний переможець тендерів онкодиспансеру - ПП "Сана Ко" - поставляє препарати за цінами, що значно перевищують ринкові. Наприклад, індійський препарат "Реддітукс" фірма поставляє за ціною майже 3 тис грн за 10 мл і 13,5 тис грн за флакон 50 мл. При цьому в багатьох роздрібних аптеках цей препарат коштує значно дешевше: 1,3 тис грн і 10,6 тис грн відповідно.

"Закупівлі на правильних тендерах у потрібних компаній за завищеною ціною - що може бути банальніше? Я б навіть уваги не звернув на стандартну новину - нехай в Одесі порядок наводить Нацполіція, ДБР, НАБУ, новий губернатор Сергій Гриневецький в кінці кінців", - пише блогер.

Кирило Сазонов нагадав: це не перший скандал за участю онкодиспансеру. Раніше журналіст Антон Гура розповідав про махінації з ліками під керівництвом Олега Лук'янчука.

"Там йшлося про те, як пацієнту дають список ліків, а потім повертають "зайве" в аптеку за готівку", - пише блогер.