RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

Всі новини

В основі нової транспортної концепції Одеси знаходиться людина та її якість життя - Геннадій Труханов

В Одесі презентували нову концепцію організації дорожнього руху. Раніше в місті була проведена реформа громадського транспорту, за підсумками якої одеситам вдалося створити якісну транспортну пропозицію, яка вже конкурує з приватними маршрутками.

"Ми одними з перших в країні стали працювати з європейськими партнерами, а також активно інтегруватися в загальну європейську транспортну систему. Представлена програма забезпечить ще більший темп приведення громадського транспорту Одеси до євростандартів", - заявив Геннадій Труханов в ході презентації.

За словами міського голови, впровадження даної програми стане запорукою того, що вже після закінчення наступних п'яти років Одеса досягне принципово нової якості муніципальних послуг, а отже, якості життя.

"Існуюча транспортна логістика дісталася нам ще з радянських часів. У 21 столітті вона безнадійно застаріла. Очевидно, що намагатися продовжити життєвий цикл вже нежиттєздатних систем за допомогою латання дірок набагато простіше. Але ми вже давно відмовилися від подібної тактики. Я сподіваюся, що у тих управлінців, які прийдуть після нас, буде можливість розвивати і покращувати те, що сьогодні починаємо ми", - заявив Геннадій Труханов.

Мер доручив головам профільних департаментів готувати програму на розгляд депутатського корпусу.

"В основі нової транспортної концепції знаходиться людина та її якість життя. Не тільки ця програма, а й всі інші рішення ми приймаємо виходячи з реальних потреб міста", - підкреслив Геннадій Труханов.